Gnomo
Shurmano Interestelar
- Nº Ranking
- 12
- Shurmano Nº
- 17560
- Desde
- 16 Ago 2025
- Reacciones
- 867,190
HiiiiOla k ase
Oi lude dol bia eh?
HiiiiOla k ase
Oi lude dol bia eh?
Be gago lo buerto ora be dengo gue il ar dravagoHiiii
Llo keia kestaba de vaga po fraternidaBe gago lo buerto ora be dengo gue il ar dravago
Chivo boreber
Gueno dia rariaror taz levantao kotento eh mmmmguenaaaaahhhh,bamoa poelune konhalejria!!
![]()
![]()
Ketaexo mmmGomemtario pa dezogame ;
Me gago hentomi pvta cegra ke vixo mamalo la bigem karker dya lestermino llolla loe habisao pakeno os bemga de nubo kamdo zarga llo pola terebiziom
Ezistir la bigemKetaexo mmm
Teribre kimenEzistir la bigem
No zelen komerce hentre eyosTeribre kimen
Kuanto kez ketarariam los goxo en komerzela
Ha pue tienen pegor zamaNo zelen komerce hentre eyos
Peo silo hiseran tre o katro mece
Madito tarvajo e otto99Be gago lo buerto ora be dengo gue il ar dravago
Chivo boreber
Gomemtario pa dezogame ;
Me gago hentomi pvta cegra ke vixo mamalo la bigem karker dya lestermino llolla loe habisao pakeno os bemga de nubo kamdo zarga llo pola terebiziom

Ka dixo99 keno laleo gahaHenga @xoto komtesta la tomteria keta zortao la @lolilei gagagaga
Kkomo lo ieva @halabegga?Gueno dia rariaror taz levantao kotento eh mmmm
Bamo kera kiere da nuna aregria ara pero plaimobil
Nu deveria desirlo poke ay zeñorita derante pero ma kuerga ma para laiskierda. Te guro kanoe botao a perro xanxe gaggagaaKkomo lo ieva @halabegga?
Mitaz tabaga mita pere er tempoKacei mmm
Oto meske no gobraMitaz tabaga mita pere er tempo

Dekien avla churGomemtario pa dezogame ;
Pemzamentos hen vos haltaDekien avla chur
K komo know asia fatta ehenttá hen detaiezNu deveria desirlo poke ay zeñorita derante pero ma kuerga ma para laiskierda. Te guro kanoe botao a perro xanxe gaggagaa
Amia era muguena pedo ia ezta onde kerez kete latuia .Gomemtario pa dezogame ;
Zuera dera kaza der nomo mmmAmia era muguena pedo ia ezta onde kerez kete latuia .
Eke zoi mu zinceroK komo know asia fatta ehenttá hen detaiez